olimpiaClasată pe poziția a treia din seria a V-a, la zece puncte în spatele liderului FC Hunedoara, Olimpia Satu Mare transmite că n-a abandonat speranțele promovării, cu toate că cei din Orașul Cor­- vinilor par să-și fi calculat bine toți pașii.
Dan Băbuț, președintele colegei de serie a Pâncotei și Sebișului, a anunțat că le dă credit în continuare antrenorilor Tiberiu Csik, Lulu Dragomir și Ovidiu Suciu, alături de care se va încerca să se obțină maxim în retur. „Am auzit și eu zvonuri că se schimbă conducerea tehnică. Nu e adevărat, Csik rămâne principal, Dragomir secund și Ovi Suciu, antrenor cu portarii. Cu ei mergem mai departe și vrem să ne atingem obiecti- vul. Atâta timp cât mai sunt matematic șanse de promovare trebuie să luptăm. Și Hunedoara se poate împiedica, iar noi trebuie să facem un retur perfect” a afirmat oficialul galben-albaștrilor în Gazeta de Nord Vest. Conducătorul Olimpiei se numără printre cei care sunt de părere că FRF va modifica în vară sistemul ligilor inferioare, iar locul doi din Liga III va deveni promovabil.
Altfel, sătmărenii încearcă să-și consolideze Centrul de copii și juniori, purtând negocieri cu antrenori ca Dacian Nastai sau Mircea Bolba, care să vină alături de Paul Levente (trecut și pe la ACU Arad ca mijlocaș în primul deceniu al anilor 2000) sau Ciprian Prodan, care se pare că va agăța ghetele în cui.

Recomandările redacției