olbist (1)Doi dintre adversarii „alb-roșiilor” în următoarea lună de zile  s-au înfruntat într-un ultim test al iernii la Satu Mare. Deși au condus la pauză prin reușita lui Bujor (golgheterul Olimpiei în amicale), gazdele au trebuit să se recunoască învinse de Gloria Bistrița.
„Dubla” lui Curtuiuș și golul lui Nalați din penalty au stricat – oarecum – ultima repetiție a formației „galben-albastre” înainte de vizita UTA-ei și i-au știrbit și renumele de formație ce punctează decisiv pe final de meciuri. „Din păcate am învăţat încă o lecţie, că trebuie să fim atenţi până la sfârşit. Nu pot să fiu mulţumit dacă pierdem, chiar dacă este un meci amical. Au meritat să ne bată pentru că nu am fost atenţi şi au profitat de toate greşelile noastre. Din punctul meu de vedere echipa este pregătită, am jucat destul de bine în prima repriză, am avut câteva ocazii, au fost doar acele schimbări din repriza a doua când noi am băgat jucători neexperimentaţi, iar ei au băgat jucători experimentaţi. Să sperăm că atunci când va veni ora adevărului vom arăta altfel în teren, sunt sigur de ast.”, a declarat preşedintele Olimpiei, Dan Băbuţ, la finalul disputei cu bistrițenii, pentru care au evoluat din primul minut și arădenii Mărginean și Polgar, dar și fostul utist Dan Matei.
Satu Mare a aliniat următoarea formulă de joc: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas – Micaş, Villand – Gavrilescu, Szalkai, Bujor – Boştină. În partea a doua au intrat: Feier, Svarczkopf, Ro­ghină, Prodan, Dragoş, Faur şi Kinczel.
UTA evoluează în „fieful” Olimpiei sâmbătă dimineața, începând cu ora 11. Partida din cadrul etapei a XV-a din Seria de Vest a ligii secunde este foarte importantă în „cheia” play-out mai ales pentru teamul arădean.

Recomandările redacției