abelOmul de afaceri Abel Apostol (55 de ani), unul dintre asociaţii complexului Riviera a fost dat dispărut de familie. Acesta a fost văzut ultima dată, în cursul serii de miercuri, la complexul de pe Malul Mureşului. Conform declaraţiilor fiului său, Albert Apostol, omul de afaceri a avut o discuţie mai aprinsă cu asociaţii săi, cu doar câteva ore înainte de a dispărea. „În jurul orei 18,30, în cursul serii de miercuri, întâi mai, l-am văzut pentru ultima dată. Eram la baza sportivă cu mai mulţi prieteni şi la acea oră am plecat spre casă. Ne-am salutat şi mi-a spus că ne vedem deseară acasă. Nu a mai venit, iar la ora 21,30 l-am sunat, dar avea telefonul închis. O cunoştinţă de-a noastră mi-a relatat că l-a apelat la telefon la ora 21, mobilul a sunat, dar nu i-a răspuns nimeni”, ne povesteşte Albert Apostol, fiul omului de afaceri arădean.
Acesta ne mai relatează faptul că undeva în jurul orelor 19 şi 20 Abel Apostol a avut o discuţie contradictorie cu asociaţii săi. „Am auzit că undeva între orele 19 şi 20 a avut nişte replici mai tăioase cu asociaţii de la firmă. NU ştiu ce să cred despre întreaga situaţie”, mai mărturiseşte fiul lui Abel Apostol. Întrebat despre vreo legătură între discuţiile aprinse cu partenerii de afaceri şi dispariţia tatălui său, Albert Apostol nu a dorit să răspundă.
Familia omului de afaceri a anunţat Poliţia, iar în cursul zilei de ieri, oamenii legii i-au interogat pe cei care ar putea da informaţii suplimentare.
Abel Apostol era îmbrăcat, în momen­tul dispariţiei, cu un tricou de culoare galbenă, cu pantaloni gri, sandale maro şi avea o geacă de culoare neagră. Cei care îl văd sunt rugaţi să anunţe Poliţia – la numărul unic de urgenţă sau familia la numărul de telefon 0748.252.378.

Recomandările redacției