„Operațiunea groapa“: muncitori care transportă de zor apă cu roaba, înainte de…asfaltare (video)

0
481

Câţiva muncitori de la o firmă de construcţii au fost filmaţi la Galaţi în timp ce golesc cu lopeţile o groapă plină cu apă de ploaie pentru ca mai apoi să o transporte cu o roabă până la prima gură de canalizare. Scopul acestei operațiuni era ca după golirea gropilor de apă, acestea să fie direct astupate.

Un gălăţean a filmat o scenă cu câţiva muncitori de la o firmă de construcţii care golesc o groapă plină cu apă de ploaie. În imaginile care ulterior au ajuns pe Facebook apar patru oameni care scot apa din groapă cu lopeţi şi apoi o transportă cu o roabă până la prima gură de canalizare. Operaţiunea inedită are un scop: la final, un utilaj va asfalta terenul şi va astupa groapa pentru a construi o parcare.

Lucrările s-au desfăşurat marţi, într-un cartier din oraşul Galaţi.

Filmulețul a fost văzut şi de reprezentanţii Primăriei Galaţi, aceştia solicitând explicaţii firmei care construieşte parcarea.

„Dirigintele de şantier a spus că sunt lucrări care se fac empiric în astfel de situaţii. Groapa este prea mică şi nu există un utilaj care să scoată apa, de aceea s-a acţionat empiric”, a declarat, , Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Lucrarea care se face în cartierul gălăţean ar trebui să fie finalizată până la sfârşitul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.