Câţiva muncitori de la o firmă de construcţii au fost filmaţi la Galaţi în timp ce golesc cu lopeţile o groapă plină cu apă de ploaie pentru ca mai apoi să o transporte cu o roabă până la prima gură de canalizare. Scopul acestei operațiuni era ca după golirea gropilor de apă, acestea să fie direct astupate.

Un gălăţean a filmat o scenă cu câţiva muncitori de la o firmă de construcţii care golesc o groapă plină cu apă de ploaie. În imaginile care ulterior au ajuns pe Facebook apar patru oameni care scot apa din groapă cu lopeţi şi apoi o transportă cu o roabă până la prima gură de canalizare. Operaţiunea inedită are un scop: la final, un utilaj va asfalta terenul şi va astupa groapa pentru a construi o parcare.

Lucrările s-au desfăşurat marţi, într-un cartier din oraşul Galaţi.

Filmulețul a fost văzut şi de reprezentanţii Primăriei Galaţi, aceştia solicitând explicaţii firmei care construieşte parcarea.

„Dirigintele de şantier a spus că sunt lucrări care se fac empiric în astfel de situaţii. Groapa este prea mică şi nu există un utilaj care să scoată apa, de aceea s-a acţionat empiric”, a declarat, , Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Lucrarea care se face în cartierul gălăţean ar trebui să fie finalizată până la sfârşitul anului.

Recomandările redacției