Acțiunile operative desfășurate astăzi în cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea PÎCCJ, IGPR și DGA, în demersul de combatere a diferite categorii de criminalitate. 

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, împreună cu ofițeri de poliție IGPR, au efectuat 4 percheziții domiciliare în locații situate în județele Timiș, Arad, Hunedoara și Giurgiu, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de spălarea banilor, constituirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune.

De asemenea, după Glasul Aradului a relatat încă de dimineață, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, împreună cu lucrătorii din cadrul IPJ Arad – SICE, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza Municipiului Arad. În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual și exercitarea fără drept a unei profesii, toate în formă continuată. Se reține că în perioada 2019-2022, există suspiciunea că medici stomatologi din cadrul unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Arad, județul Arad, având ca obiect de activitate furnizarea de servicii stomatologice, au indus în eroare Casa de Asigurări de Sănătate Arad prin aceea că au solicitat decontarea unor servicii medicale stomatologice cu privire la care există date că în realitate nu au fost prestate, în acest sens fiind întocmite și utilizate înscrisuri falsificate. Prejudiciul estimat este în valoare de 110.000 lei.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției