ousmaneCa în fiecare meci, Ousmane Gueye și-a dorit enorm să marcheze și-n ultimul. Contra Filiașiului, atacantul senegalez a avut parte de marcaj aglomerat și nu foarte multe mingi l-au găsit în poziții ideale. Probabil cea mai bună fază a reușit-o în minutul 28, când a tras spectaculos din întoarcere, însă portarul oltean i-a parat execuția.
„Eu am cunoscut foarte,  foarte bine echipa din Filiași, am jucat contra lor când eram la Craiova, știam că nu prea joacă fotbal. Pe mine m-au călcat de nu mai pot, la ei acasă va fi și mai rău. A fost urât și pentru mine și pentru colegii mei. Dacă ne făceam jocul se mai întîmplă și am fi condus, câștigam. Îmi pare foarte rău că n-am reușit, e o lecție”, a spus fotbalistul care a marcat de 3 ori în debut de sta­giune.
Ousmane a avut un suporter special la meciul cu oltenii, pe fratele său, Mansour Gueye, care acum joacă în Arabia Saudită. „Am vorbit despre meci, mi-a dat câteva sfaturi. Când nu iese, nu iese, așa a vrut și Dumnezeu. Eu pun mult suflet, am și plâns după meci, dar mergem înainte să câștigăm la Giarmata. Am încredere în colegi, în staff-ul tehnic, în suporteri, vom reuși!”, a încheiat fotbalistul care a făcut pereche în ofensivă cu Cipri Rus, apoi cu Dragoș.
Drăgan: „Alături de jucători”
Și tot despre încredere a vorbit și Claudiu Drăgan. Fostul atacant al Bătrânei Doamne, care îndeplinește, de o săptămână, rolul ofițerului de presă, a cerut răbdare cu noua echipă.
„Se repetă că UTA e a arădenilor. Exact acest lucru vrem să-l și transmitem, avem nevoie de sprijinul și susți­nerea morală a arădenilor. Din punct de vedere al conducerii, există o foarte mare încredere în băieții actuali.  E normal să îți propui anunmite țeluri, dar trebuie și o anumită indulgență cu ei. Tinerii trebuie ajutați să crească frumos și bine”, a transmis Drăgan, în ale cărui începuturi alb-roșii se regăsesc niște puncte comune cu prezentul: „Sigur, atunci să joci pe Francisc Neuman era o onoare. Cred că și băieții din echipă, ei la rândul lor, își doresc să joace la UTA. Vorba lui Roli Nagy, ei trebuie să fiarbă pentru fotbal. Iar lucrurile vor veni de la sine”.

Recomandările redacției