eurodansFormația „Mirabela”, din cadrul cercului de dans modern al Palatul Copiilor Arad, a câștigat două medalii de aur la Festivalul Concurs Interna­țional de Artă Coregrafică Eurodans, desfășurat recent la Ploiești. Tinerii dansatori au impresionat juriul la secțiunile dans modern și fantezie coregrafică.
,,Trupa «Mirabela» a trecut cu bine de semifinala desfășurată la Casa de Cultură a Studenților Ploiești și a evoluat, în următoarea zi, în finală, alături de alte trupe foarte talentate, la Palatul Național al Copiilor din București, la clasele IX- XII. Pentru concurs copiii s-au pregătit intens timp de un an, coregrafia fiind realizată de mine”, a spus Mirela Cosma, prof. coord. cerc dans modern. Formația aradeană a mai primit premiul special din partea Universității de Petrol și Gaze Ploiești și o diplomă specială din partea juriului pentru coregrafie, fiind invitată să danseze și la Gala Festivalului.
Peste 400 de copii la concurs
Competitia a reunit peste 400 de copii, concurenții susținând spectacole de dans classic, dans contemporan, dans de caracter, disco/street dance, jazz/music hall și show- dance. „Festivalul, aflat la a VIII-a ediție, a fost organizat de Palatul Copiilor din Ploiești sub egida Ministerului Educației Naționale și a Inspectoratului Școlar Județean Prahova, în parteneriat cu Primăria Ploiești, Casa de Cultură a Studenților din municipiu și cu Palatul Național al Copiilor București“, ne-a declarat prof. Manuela Codrean, purtătorul de cuvânt al Palatului Copiilor.

Recomandările redacției