În clasamentul întocmit după ultima etapă a sezonului regulat, Cugirul are 5 puncte avans față de Sebiș și 8 față de Pâncota. Dar în clasamentul cu care se pleacă la drum în play-off, diferența e de numai 3 puncte în favoarea grupării din județul Alba, așa că lupta pentru promovare se anunță foarte încinsă! Iar Pâncota începe cu derby arădean, contra Ineului!
„Pentru play-off suntem în po­ziție foarte bună, zic că vom face o figură frumoasă și ne facem calculele noastre. Vineri întâlnim pe propriul teren Ineul și vrem o victorie!”, a punctat Pavel Piroș.
„O să încercăm să luăm maxim din acest play-off, să vedem dacă și putem. În momentul de față ne-am îndeplinit obiectivul care ne-a fost trasat de conducere la începutul anului, calificarea în play-off, ceea ce mă mulțumește ca antrenor. Ceea ce vine este ca și un bonus”, a completat Dan Cuedan.
Gruparea din Podgorie a încheiat sezonul regulat pe locul al treilea, re­mizând în ultima rundă pe propriul teren cu surprinzătoarea echipă a Arieșului Turda.  „Consider rezultatul echitabil, față de ceea ce s-a întâmplat în teren. Am intrat în joc după un gol primit pe greșeli elementare, am avut din păcate o posesie negativă în prima repriză, nereușind să punem în pericol poarta adversă, chiar dându-le avantaj la vreo două- trei faze, ceea ce m-a nemulțumit foarte mult. Am reușit apoi să echilibrăm, să avem câteva ocazii de a marca în urma unor faze fixe. Repriza a doua s-a văzut că avem atitudine, că suntem concentrați și, fiind nevoiți să atacăm, am reușit să marcăm. Din păcate, un singur gol, dar să fim atenți și la faza de apărare, pentru că echipa din Turda are jucători de contraatac rapid, ca și Munteanu, Fertea sau Boroș­tean”, a analizat antrenorul Dan Cuedan.

Clasament play-off C5
1     Metalurgistul Cugir    10    6    2    2    22-12    20
2     Național Sebiș    10    4    5    1    12-6    17
3     Șoimii Pâncota    10    5    2    3    11-9    17
4     CS Ineu    10    3    3    4    9-10    12
5     CS Oșorhei    10    2    2    6    8-16    8
6     FCM Baia Mare    10    1    4    5    9-18    7
Etapa I (18 aprilie): Cugir – Baia Mare, Sebiș – Oșorhei, Pâncota – Ineu.

Recomandările redacției