Între multe considerații despre situația creată la echipa națională după ratarea cali­ficării directe la Euro 2020 și demisia lui Cosmin Contra, Daniel Pancu a vorbit și
despre restanța de astăzi, cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. La un un moment dat, antrenorul Rapidului a fost întrebat despre ambiția arădenilor Amir Jorza și Cătălin Hlistei de a-și învinge fosta echipă, iar fostul atacant al naționalei a spus următoarele.
„ Am vorbit cu Cătălin și cu Amir chiar ieri (n. a luni), sunt foarte bine. Sunt jucători profesioniști, dar și la UTA e un jucător în situația lor, Ioniță, care vine să demonstreze. De obicei, se cam mar­chează contra echipelor la care ai jucat. Hlistei mi-a spus că le-a dat gol și anul trecut când era la Snagov, sperăm să o facă și mâine, dar mai important e să câștigăm”, a punctat Pancu.
Probabil, tehnicianul „alb-vișiniilor” l-a înțeles greșit pe Cătălin Hlistei, care nu a înscris împotriva UTA-ei, ci a obținut penalty-ul din care Dănălache a adus victoria trupei antrenate pe atunci chiar de Laszlo Balint.

Recomandările redacției