meszarCu două zile înaintea debutului din campionat, conducerea clubului UTA a trecut în revistă coordonatele de la care pleacă în noul sezon și a prezentat doi parteneri noi.
Atrium Mall a găzduit conferința de presă ce marchează noua stagiu­ne și tot acolo va fi noul sediu al clubului!
„Săptămâna viitoare încep lucrările de amenajare, avem 200 de metri pătrați unde vor fi două birouri, sală de conferințe și un fan shop unde îi invităm toți suporterii și iubitorii echipei. Gândul nostru e să ajungem în Liga I, iar pentru acest lucru trebuie să susținem brandul și să-l reactua­lizăm. E unul din cele mai importante branduri, în mod cert al orașului Arad, dar cred că și pe plan național. Suntem extrem de responsabili în promovarea lui”, a explicat team-managerul Codru Grădinariu.
Bilete și abonamente
Tot de la Atrium Mall vor putea fi achiziționate biletele și abonamentele pentru sezonul 2014-2015. Din 9 septembrie vor fi puse în vânzare, între orele 16,00 și 20,00, iar prețurile sunt următoarele: abonamente tribuna I și II – 100 de lei pentru tot sezonul; bilete de intrare – 10 lei / meci.
UVVG vine lângă UTA
A doua colaborare e încheiată cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. Instituția arădeană e implicată de ani buni în mișcarea sportivă a orașului, iar cel mai bun exemplu e – pe lângă mai vechile suporturi acordate
UTA-ei – campioana de baschet feminin Universitatea Goldiș ICIM.
„Avem o dimensiune deosebită la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universi­t­ății. UTA e un club drag mie, am crescut ca un fan al clubului UTA. Dorim să dezvoltăm parteneriatul și, în primă fază, ne-am propus să școlarizăm tinerii fotbaliști ai clubului. Pentru început e vorba de 4 fotbaliști care vor deveni studen­ții noștri, gratuit. Fără lipsă de modestie, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prin grija comunității locale, are cea mai bună bază sportivă din partea de Vest a României, mă refer la centrul de pe fosta bază Constructorul, la sala polivalentă de pe strada Voinicilor și la stadionul Gloria. Să dea Dumnezeu ca UTA să revină unde a fost!”, a punctat prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță, decanul facultății de Educație Fizică și Sport a UVVG-ului.
„UTA trebuie să fie a Aradului, nu a unui mic grup”
Concluzia a spus-o Alexandru Meszar, inițiatorul noului drum pe care a pornit UTA începând din vara trecută. „Ne bucurăm enorm pentru parteneriatele cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și Atrium Mall. UTA e concepută să fie a Aradului, nu a unui mic grup. Facem un apel celor care vor să participe la proiect și le transmitem că UTA e deschisă tuturor. Să nu se înțeleagă greșit: nu e vorba de cerșit sau că avem probleme. Analizăm orice propunere, de la lucruri mici la lucruri mari. Se știe că societățile comerciale au dreptul să sponsorizeze cu până la 20 la sută din profit, bani pe care oricum îi dau la stat. UTA le recompensează cu promovare, materiale și spații publicitare dar și cu drept de vot în Consiliul Director”, a subliniat Meszar.

Recomandările redacției