Universitatea Olimpia Cluj întâlnește KSK Lanchkhuti în al doilea tur preliminar al UEFA Women’s Champions League, pe 19 noiembrie, de la ora 15:00, pe Cluj Arena.
Federația Română de Fotbal a făcut posibil ca meciul formației clujene împotriva campioanei Georgie să poată fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al FRF.
„La prima vedere, KSK Lanchkhuti pare un adversar facil, dar nu este așa. Suntem convinși că ne așteaptă un meci foarte greu. KSK Lanchkhuti e prima echipă georgiană care se califică în turul II preliminar, iar această calificare vine după o victorie în deplasare în fața vicecampioanei Kazakhstanului, ceea ce reprezintă o performanță de luat în seamă. Își vor juca șansa până la capăt. Vom juca însă acasă, la Cluj, ceea ce reprezintă, cu siguranță, un avantaj. Tocmai de aceea trebuie să profităm de acest avantaj, să abordăm partida cu încredere și seriozitate. Am încredere în fetele noastre că pot obține calificare în 16-imile celei mai importante competiții intercluburi din lume”, a declarat Iulian Szekely, antre­norul campioanei „U” Olimpia Cluj.
În primul tur, disputat tot pe Cluj Arena, formația clujeană a trecut cu 2-1 de Birkirkara FC, campioana Maltei.  

Recomandările redacției