Cetățenii căutați de autoritățile din alte țări sunt prinși imediat ce doresc să treacă granița altei țări. Aceștia se află în sistemul poliției,ceea ce ușurează foarte mult munca polițiștilor de frontieră.

La P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, au  fost depistați şi predați autorităţilor competente patru cetățeni români căutaţi de autorităţile din Italia, Belgia şi România.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, patru cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor patru bărbați erau emise două mandate europene de arestare emise de Italia, respectiv Belgia, precum și alte două mandate emise de către autorităţile române.

Cele patru mandate au fost emise pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietăţii, ordinii şi siguranţei publice, precum şi pentru furt calificat.

În cauză,cei patru bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției