Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depus în Penitenciarul Arad patru persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Primul a fost un bărbat de 28 de ani, din Arad, condamnat de magistrații Judecătoriei Arad pentru infracțiuni la regimul circulației, având de executat 1 an și 40 de zile de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Mai depare este vorba despre un alt bărbat. Împreună cu polițiștii de ordine publică din municipiu a fost depistat un bărbat de 36 de ani, din Grăniceri, pe numele căruia, aceeași instanță, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 6 luni, pentru savârșirea infracțiunii de furt calificat.

Pentru aceeași infracțiune a fost condamnat un bărbat de 27 de ani, din Mișca, care are de executat 2 ani de închisoare.

A mai fost depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, pe numele magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 4 luni, pentru infracțiuni la regimul circulației.

 

Recomandările redacției