Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, cunoscut pentru atitudinea sa anti-migranţi, s-a declarat indignat de agresiunile cumplite la care a fost supus un cuplu de medici, în Italia. Ce doi soţi au fost torturaţi de patru români. Trei dintre ei au fost prinşi, iar ministrul a publicat poze cu ei pe pagina sa de Twitter. El şi-a exprimat speranţa că şi cel de-al patrulea agresor va fi găsit.
„Cei trei criminali care, în aşteptarea plăţii pensiilor, noaptea mergeau să fure, să bată și să mutileze. Sper că îl vor prinde curând și pe cona­ționalul lor care se ascunde, trebuie să plătească pentru tot ceea ce au făcut!”, a scris Matteo Salvini.
„Aceste bestii trebuie să putrezească după gratii”, a scris miercuri Salvini pe Twitter, folosing hashtagul #toleranţă­zero.
Luni dimineață, cei trei ro­mâni, însoțiți cel mai probabil de alți complici au intrat într-o vilă de la marginea orașului în care locuiau doi bătrâni, foști medici. Au urmat apoi două ore de teroare, cu agresiuni cumplite.
Proprietarii au fost legați și bă­tuți crunt, soției chirurgului i-au tăiat o ureche, toate acestea pentru a afla unde se află seiful. Când s-au convins că în casă nu găsesc ce căutau, aceștia au luat cărțile de credit ale bătrânilor și au fugit.

Recomandările redacției