jimboliaDupă înfrângerea de la Râmnicu Vâlcea, ce a pus capăt speranțelor de promovare ale UTA-ei, Adrian Marțian spunea că intenționează să renunțe la 90% dintre jucătorii din actualul lot, urmând să-i înlocuiască mai ales cu fotbaliști tineri.
Având o Școală de Fotbal la Jimbolia, Marcel Băban îi propune câțiva jucători „Bătrânei Doamne”, care au putut fi urmăriți la lucru cu ocazia amicalului. „Este adevărat că aș propune câțiva copii buni, care au fost și pe la lot și care acum termină junioratul. Ar fi vorba în primul rând de Ovidiu Popescu, Florin Ardelean, Leonard Neagu și Dragoș Țoțu, care, la 19 ani, sunt pregătiți să facă pasul mai sus. Acum nu știu dacă vreunul dintre ei le-a plăcut celor de la UTA și dacă îi vor mai monitoriza și pe mai departe, noi suntem deschiși la discuții”, a precizat Băban.
Într-adevăr, fundașul central Ardelean, cel stânga, Neagu și mijlocașii centrali Țoțu (defensiv) și Popescu (ofen­- siv) au fost printre remarcații Jimboliei în testul cu UTA. Chiar președintele Giovanni Catanzariti le-a apreciat evoluția timișenilor, în timp ce antrenorul Adrian Falub nu a dorit să-și dea cu părerea, fiindcă: „De obicei mă uit la echipa mea, nu la adversari”.
Pentru FC Marcel Băban Jimbolia mai evoluează și fiii unor foști fotbaliști. „Într-adevăr, îi avem în lot pe băieții lui Mircea Bătrînu, Tavi Popescu și chiar pe băiatul meu, dar asta nu înseamnă că ei sunt favorizați în vreun fel. Dacă merită joacă, dacă nu, își așteaptă rândul”, a afirmat Băban.

Recomandările redacției