Liga de Tineret: Viitorul Cluj – UTA 4-2

Echipa lui Marius Ciubăncan și Sorin Botiș nu reușește să simtă gustul victoriei nici după etapa a șasea. Aceștia au fost învinși de Viitorul la Cluj cu 4-2, la pauză fiind 1-1. Stanciu și Joldea au înscris pentru roș-albi. Formația de start a fost compusă din Neag – Curtuiuș, Joldea, Iurasciuc, Hara, Vâlcu, Olăroiu, Buză, Nica, Stanciu, Busu. Au mai intrat Murgu și Cigherean. Peste o săptămână, arădenii vor juca pe teren propriu împotriva celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

Liga Elitelor U17: Viitorul Cluj – UTA 2-5

În Liga Elitelor U17, UTA a câștigat în deplasare la Viitorul Cluj cu 5-2. Scorul la pauză a fost 1-1, pentru arădeni marcând Groza. În repriza secundă, Dragoș a reușit o „dublă”, iar celalalte goluri au fost înscrise de Marinescu și Ilie. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au ales să înceapă jocul cu Roșu – Ștef, Marinescu, Groza, Măgulean, Chiș, Indreica, Șiclovan, Calotă, Dragoș, Centye. Au mai jucat Ilie, Felea, Crainic, Tăutan, Muntean. De menționat că acesta din urmă a comis un fault din spate în ultimele minute de joc și a văzut cartonașul roșu. La fel ca și colegii mai mari, UTA U17 primește vizita celor din Brașov.

Liga Elitelor U16: UTA – CFR Cluj 4-1

Formația pregătită de Bogoșel, Gaica, Ungur și Mărginean a urcat pe locul 2 în Liga Elitelor U16, după ce a învins pe CFR Cluj cu 4-1. Bărbat și Iancu au înscris fiecare câte două goluri. Cutean, Vereș, Ancateu, Corchiș, Berar, Hodoșan, Bărbat, Glevan, Taroi, Tolcea, Iancu au fost titularii UTA-ei. Pe parcurs au mai intrat Baba, Păduraru, Ronai, Cîrlan și Burcă. Etapa viitoare, „roș-albii” se deplasează la formația de pe primul loc, Universitatea Cluj.

Liga Elitelor U15: UTA – CFR Cluj 4-0

UTA a jucat pe teren propriu cu CFR Cluj, pe care i-a învins cu scorul de 4-0, după ce la pauză aveau deja 2-0. Orădan a reușit o „dublă”, celalalte goluri fiind marcate de Spătariu și Barbu. Dinu Donca și Alex Nistor au apelat din primul minut la Suli – Pârvu, Tănăsie, Sabău, Mărgan, Zachar, Burtă, Spătariu, Ile, Orădan, Tomoioagă. Pe parcursul partidei au mai jucat Dogan, Barbu, Sandu, Pelău și Antochi. În acest moment, „roș-albii” ocupă poziția secundă în campionat, aflându-se la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Universitatea Craiova. Etapa viitoare, UTA joacă în deplasare la Universitatea Cluj, echipă ce se află pe a treia poziție.

Liga Elitelor U14: LPS Satu Mare – UTA 0-7

UTA U14 s-a întors cu toate punctele de la Satu Mare, grație succesului cu 7-0 împotriva celor de la LPS din localitate. Pentru trupa pregătită de Mircea Aslău au înscris câte o „dublă” Vidac și R. Aslău, iar MunteanBuțiu și Matei s-au trecut pe lista marcatorilor cu câte o reușită. Primul unsprezece a fost alcătuit din Pasquale – Cătană, Popov, Vîrciu, Istrate, Părtan, Toma, Vidac, R. Aslău, Sandu, Muntean. Au mai jucat Pantea, Oraș, Achim, Buțiu, Benea, Terpea, Molnar. Etapa viitoare, arădenii joacă acasă în compania celor de la Academia Partium.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției