Astăzi s-au disputat semifinalele Cupei României (faza județeană), iar formațiile care au avut câștig de cauză au fost Păulișana Păuliș și Frontiera Curtici.

Păulișul a produs o semi-surpriză și a învins Unirea Sântana cu 5-2 în meciul disputat la Sâmbăteni. Gazdele au făcut o primă repriză excelentă și conduceau cu 4-0 încă de la pauză. Brândușe a reușit un hat-trick, iar celălalt gol i-a aparținut lui Schinteie, cu mențiunea că trei dintre cele patru reușite au venit din lovituri de la 11 metri. Abraham a redus din diferență pentru oaspeți, dar apoi Marc a făcut 5-1, iar scorul final a fost stabilit în prelungiri de Savin.

În celălalt meci din penultimul act al competiției, Frontiera Curtici s-a impus cu 3-1 după prelungiri pe terenul celor de la Șoimii Șimand. Ambele goluri din timpul regulamentar au fost înscrise în prima repriză, marcatori fiind Sechel, pentru gazde, respectiv Zsogo pentru oaspeți. Lolea i-a adus pe curticeni în avantaj în minutul 99, iar calificarea a fost asigurată odată cu reușita lui Gurban din minutul 118.

Finala dintre Păuliș și Curtici se va disputa pe 8 iunie, iar câștigătoarea va participa în faza regională a următorului sezon din Cupa României.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției