supicvalcCu o singură excepție, weekendul în care a luat cele trei puncte la „masa verde” în fața Unirii Alba Iulia, „Bătrâna Doamnă” nu a avut pauză în campionat ca majoritatea divizionarelor secunde din seria de Vest. Însă, de acum înainte, în cele cinci etape rămase de disputat până la coborârea cortinei, formația „textilistă” va mai intra pe teren doar în două dintre ele și asta se va întâmpla peste două, respectiv trei săptămâni.
Mai întâi, „alb-roșii” vor da piept cu FC Maramureș, iar apoi, cu FC Bihor, meciuri pentru care stafful tehnic trebuie să recupereze din punct de vedere medical mai mulți fotbaliști. Patru dintre ei au probleme de ordin muscular, respectiv Supic, Kovacevic, Laso și Mărginean. După cum se vede, vorbim – practic – despre cei mai importanți fotbaliști din lot, fără care UTA ar avea mari probleme în special în deplasarea de la Oradea. Accidentat mai este și Cristian Silvășan, dar fostul polist a devenit deja a treia opțiune de atacant de careu, după Voiculeț și Dosso.
În fine, după cum se știe, încă dinaintea confruntării de la Târgu Mureș s-a născut așa-zisul „caz Feussi”.
Camerunezul și-a pierdut dreptul de muncă în România și dacă „oficialii” arădenilor nu i-l vor prelungi, titularul postului de fundaș dreapta la UTA nu va mai juca în acest sezon.
„Nu știu exact ce presupune obținerea unui nou permis de muncă pentru Patrice, dar eu am nevoie de jucător pentru ultimele două partide. Fotbalistul e afectat de ce i se întâmplă, sperăm să i se rezolve problema și să-l vedem din nou pe gazon”, a precizat Adrian Falub.
Pentru finalul săptămânii viitoare, mai precis ziua de vineri, antrenorul arădean a fixat deja două amicale. „Dimineață, ar trebui să jucăm cu Jimbolia, iar după-masă cu Sebiș. Sper să-i recuperăm din punct de vedere medical pe jucătorii cu probleme și să facem două antrenamente bune”, ne-a mai spus „principalul” arădenilor.

Recomandările redacției