leoVicepreşedintele Partidului Conservator Arad Leontin Aslău a afirmat că formaţiunea pe care o re prezintă va face toate demersurile necesare pentru a revoca hotărârea Consiliului Local Municipal, în urma căreia au fost trecute în patrimoniul local lucrările executate la strada Meţianu.
Reacţia conservatorilor vine ca urmare a sumelor foarte mari pe care primarul Gheorghe Falcă le-a cheltuit cu lucrările ce au fost de­rulate pe această stradă din zona centrală a municipiului Arad. „Valoarea acestor lucrări ce au fost făcute pe Meţianu ajung la 1,7 milioane de euro şi credem că avem de-a face cu o risipă a ba­nului public. Noi, reprezentanţii Partidului Conservator vom face toate demersurile necesare pentru ca această hotărâre adoptată în data de 16 aprilie 2013 să fie revocată”, a spus Leontin Aslău, vicepreşedinte al Partidului Conservator Arad.
Reprezentantul conservator susţine că întreaga documentaţie este plină de nereguli, de date care ridică serioase semne de întrebare. Întrebat despre modul în care conservatorii vor acţiona pentru a-şi duce la bun sfârşit această acţine Leontin Aslău a explicat că sunt două căi de atac: pe de o parte ar putea fi atacarea în instanţă, iar pe de altă parte ar putea sesiza Prefectura. „Sunt două căi pe care putem acţiona. Una dintre acestea ar fi atacarea în instanţa de contencios administrativ a hotărârii de Consiliu Local Muncipal, iar a doua ar pu­tea fi sesizarea Prefecturii vizavi de neregulile pe care le-am des­coperit”, a explicat Leontin Aslău.

Recomandările redacției