seculiciCu prilejul aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Partidului Democrat, organizaţia judeţeană Arad a primit „Diploma de merit”, o distincţie acordată pentru cele mai bune rezultate electorale în anul 2012. De asemenea, în rândul premianţilor s-a mai situat şi organizaţia locală Sebiş, con­siderată a fi cea mai bună organizaţie orăşenească din ţară.
„Este o recunoaştere a faptului că suntem cea mai puternică organizaţie din ţară. Practic, ci­frele spun totul, iar PD-L Arad a obţinut, la alegerile locale din 2012, un preşedinte de consiliu judeţean, un primar de municipiu, cinci primari de oraşe şi 34 de primari de comune, la care se adaugă circa 400 de consilieri judeţeni şi locali, respectiv la parlamentare un senator şi doi deputaţi, plus senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, care a candidat în alianţă cu noi. Această distincţie ne onorează, dar şi obligă, pe viitor, ca PD-L Arad să se men­ţină cel puţin la aceleaşi standarde”, a afirmat Gheorghe Seculici, preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Arad.
Faptul că PD-L Arad a devenit organizaţie-fanion şi a obţinut o medie dublă faţă de media pe ţară a partidului, în 2012, se datorează unei activităţi intense din ultimii ani. „Această distincţie înseamnă ani de muncă. Pot să spun că în ultimii 15 ani organizaţia noastră a crescut foarte mult şi am demonstrat, prin cifrele înregistrate, prin vo­tu­rile primite, că am fost într-adevăr un partener de dialog cu cetăţenii, iar aceştia ne-au răsplătit cu încrederea lor. Menţionez că această diplomă este meritul întregii organizaţii, de la preşedinte la miile de simpatizanţi ai PD-L Arad”, a mai afirmat Gheorghe Seculici.

Recomandările redacției