Condamnat pentru vânzare şi deţinere de droguri

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis în data de 9 martie, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din Arad, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de vânzare şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

Adolescent cercetat pentru furtul unui telefon

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un minor, bănuit de furtul unui furt de telefon mobil. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un minor de 17 ani, din Arad, care în data de 23 noiembrie 2016 ar fi sustras un telefon mobil din mâna unei femei, în timp ce călătorea cu tramvaiul, pe raza municipiului. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a minorului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

               

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au depistat mai multe persoane care au săvîrșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Covăsânț, un tînăr de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe DN79, pe raza localității Șimand a mai fost depistat un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un tractor, pentru care nu deține permis de conducere corespunzător. Pe numele celor în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspect săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere. Polițiștii au mai depistat, în trafic, pe raza localității Vladimirescu, un bărbat de 51 de ani, cetățean italian, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor din municipiu. În urma verificării documentelor, s-a constatat faptul că permisul de conducere eliberat de autoritățile sârbe nu figurează în bazele de date.  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Recomandările redacției