Copil salvat din Mureș de pompieri

Un copil de 14 ani a căzut în Mureș, vineri dimineața, în timp ce se plimba cu un prieten pe mal. I-a ajuns apa până la brâu, nemaiputând să iasă pentru că a fost prins în niște crengi. Prietenul său a alertat autoritățile la 112, un echipaj al ISU deplasându-se la fața locului. Băiatul a fost scos din apa rece ca gheața a Mureșului de pomperi și apoi a fost predat echipajului SMURD. Incidentul s-a petrecut în zona supermarketului Carrefour din cartierul Micălaca.

 

Microbuz răsturnat la Odvoș

Un eveniment rutier a avut loc duminică dimineața, pe DN7, în zona localității Odvoș. Șoferul unui microbuz, care se deplasa dinspre Arad spre Deva, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil, pe o parte. Cele trei persoane aflate în microbuz au fost ajutate să iasă din autovehicul de către pompieri. De asemenea, din fericire, ele nu au suferit răni.

 

Conducea un autoturism radiat din anul 2016

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, la sfârșitul acestei săptămâni, în trafic un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii au depistat un bărbat de 50 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile germane la data de 18 august 2016. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism radiat din circulație.

             

Minor cercetat pentru distrugere

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un adolescent bănuit de spargerea parbrizului unui autoturism. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în data de 24 ianuarie a.c., adolescentul de 16 ani, din județul Arad, lovind cu o sticlă, ar fi distrus parbrizul unui autoturism staționat în parcarea unui complex comercial din municipiu, cauzându-i persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Adolescentul este cercetat de polițiști pentru distrugere.

Recomandările redacției