O tânără de 18 ani a dispărut de acasă
În seara zilei de 27 octombrie a.c., a plecat de la domiciliul său din Arad și nu s-a mai întors, Paula Barna, de 18 ani. Aceasta are următoarele semnalmente: 1,50 m, 50 de kg, păr vopsit roșu, lung peste umeri, ochi căprui, tatuaj pe ambele mâini „NICOLAS”.
La data dispariției tânăra purta geacă din piele neagră cu guler de blană, colanți negri, adidași negri. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt ruga­te să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

A condus un autoturism neînmatriculat
Polițiștii Biroului Rutier au depistat luni în trafic, un tânăr care conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii Biro­ului Rutier au depistat în trafic, pe Calea Iuliu Maniu din municipiu, un tânăr de 21 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 19 septembrie a.c.. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile a unui autoturism neînmatriculat.

Fără permis și sub influența alcoolului
Polițiștii din Secusigiu au depistat luni în trafic, un bărbat care conducea sub influența alcoolului și fără permis. În timpul desfășurării activităților pe linie rutieră, a fost depistat pe raza localității Secusigiu, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Recomandările redacției