sejurPensionarii arădeni au posibilitatea să călătorească în locuri deosebite, fără să scoată foarte mulţi bani din buzunare. Dacă pentru mulţi vârstnici, călătoriile peste graniţă sunt doar un vis, Liga Pensionarilor le oferă ocazia de   a-şi mai permite asta. Contra sumei de 200 de euro, pensionarii pot petrece un sejur la Veneţia, cost în care este inclus transportul, cazarea, micul dejun, precum şi asistenţa turistică.
Vârstnicii au ocazia să vadă Basi­lica San Marco, din cunoscuta Piaţă San Marco, precum şi Basilica Santa Maria Gloriosa dei Frari şi Palatul Dogilor. Unul dintre cele mai importante puncte de atracţie este Marele Canal şi un castel construit în anii 1.428. Laguna Veneţiei, Podul Rialto şi Puntea Sus­pinelor sunt alte atracţii ce vor putea fi admirate. Excuria este organizată     în perioada celui mai atractiv festival tradiţional care atrage anual mii de turişti.
„Organizăm o excursie în perioada 7-10 februarie, pentru carnavalul de la Veneţia. Costul este de 200 de euro, însă este asigurat transportul, cazarea, micul dejun şi plimbările la obiectivele turistice importante. Pensionarii care doresc să se bucure de această călătorie ne pot contacta“, a susţinut Costică Coro­descu, preşedintele LigiiJudeţene a Pensionarilor Arad. Anul trecut, Liga Pen­sionarilor a organizat excursii în Grecia şi în ţară, în Delta Dunării.

Recomandările redacției