Gigi Becali a făcut scandal după meciul UTA – FCSB 2-1 și a spus că „centralul” George Găman a acordat eronat un penalty echipei gazdă, la insistențele din camera VAR. Reluările nu au fost clare și mulți fani i-au dat dreptate omului de afaceri din Pipera. Doar că acum au apărut imagini și din alt unghi din care se vede cum Pantea atinge mingea cu mâna în careu. Mihai Stoica susține că este vorba de un trucaj.

FCSB a pierdut cu 2-1 meciul de la Arad cu UTA și a suferit prima înfrângere din acest campionat. Gigi Becali nu și-a criticat antrenorii și jucătorii și a dat de pământ cu cei care au condus meciul și în special cu arbitrul din camera VAR, nimeni altul decât fratele lui Istvan Kovacs. Omul de afaceri a declanșat un scandal uriaș și a spus că nu a fost vorba de o greșeală, ci de o chestiune intenționată, menită să pună „frână” celor de la FCSB care începuseră cu cinci victorii consecutive.

„De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost, este și acum, dar când mă arbitrează pe mine greșește, nu mai e mare cu mine. Acum mi l-a dat și pe frate-su, de unde l-a scos, mă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, ceva?

Să vină ungurii toți la mine! Să îi pună la mine la VAR, pe toți ungurii, și la centru! Cum să mai iei campionate după aia? Ungurii au ceva cu mine”, a tunat Gigi Becali, după eșecul surprinzător de la Arad.

Declarațiile lui Gigi Becali au ajuns în atenția comisiilor FRF, iar Răzvan Burleanu susține că omul de afaceri va fi chemat să explice situația.

Lucrurile s-au schimbat radical, după ce în spațiul public au apărut alte imagini, filmate de un amator, din care se vede că Pantea lovește mingea cu mâna. Calitatea acestei filmări nu este grozavă, dar unghiul este avantajos și se vede destul de bine ce s-a întâmplat.

VIDEO: https://www.facebook.com/reel/238747055807991

Sursa video: grupul Facebook Utiștii

Cum au reacționat Mihai Stoica și Helmut Duckadam după ce au văzut imaginile

Helmut Duckadam a spus că după ce a văzut aceste imagini s-a lămurit că a fost un penalty just acordat. „Aici e clar”, a spus fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni, completat de Marius Lăcătuș: „Aici mi se pare că-l lovește direct în mână, fără să atingă piept, picior”.

Mihai Stoica nu este convins că aceste imagini sunt reale și este convins că este vorba de un trucaj: „E un fake acel video! Mâine o să apară o fază în care Pantea o să aibă 3 mâini… mâine vin și eu cu o filmare în care Pantea face preluare pe piept. Dacă a apărut pe site-ul suporterilor de la UTA, înseamnă că ei au trimis-o la VAR, nu?”, a tunat oficialul FCSB.

sursa: playtech.ro

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției