Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, sâmbătă dimineaţă, nouă percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Oamenii legii au depistat şi confiscat peste 97.000 de ţigarete.
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au efectuat percheziţiile pe raza municipiului Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.
Astfel, 12 persoane sunt bănuite de contrabandă cu ţigări provenite din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova.
“În urma percheziţiilor au fost ridicate 97.180 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci, dar şi suma de 1.826 de lei. Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcări, în cantitate mai mare de 10.000 de fire ţigarete”, preciza Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
La această acţiune au fost cooptaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

Recomandările redacției