lucaVin zile intense pentru sportivii arădeni de pe tatami, implicaţi în perioada imediat următoare în întreceri cu caracter internaţional.
De vineri până duminică, oraşul Teplice (Cehia) găzduieşte Cupa Europei la cadeţi, iar printre participanţi se află şi Luca Kunszabo (LPS Arad). Apoi, săptămâna viitoare, la Piteşti, are loc o nouă etapă din Cupa Europei. Acolo, LPS Arad va fi reprezentat de acelaşi Luca Kunszabo, dar şi de Copil Harley şi Robert Nagy. Tot în oraşul lui Nicolae Dobrin, CSM Arad îi are pe tatami pe Maria Rusniac, Orlando Gruia şi Daniela Buboi. În fine, în perioada 18-20 mai, în Macedonia este programat Campionatul Balcanic. Luca Kunszabo participă şi la cadeţi şi juniori, în timp ce Copil Harley urcă pe tatami în întrecerea cadeţilor.
Medaliaţi la Deva
Tot din lumea judo-ului arădean s-a înregistrat o frumoasă performanță: orașul hunedorean Deva a reunit sportivi din toată ţara pentru finala naţională a celor sub 21 de ani. Concursul a adus Aradului trei medalii. Luca Kunszabo (100 kg), reprezentant al LPS Arad a cucerit medalia de argint, apoi, pe locul 3, s-au clasat Maria Rusniac (44 kg), de la CSM Arad şi Sergiu Sinceac (+100 kg), de la LPS Arad. Mai jos, pe locul 7, s-a clasat Andrada Bălaş (CSM), iar pe 9 au fost consemnate prezențele lui Robert Nagy şi Harley Copil (ambii LPS). Toţi cei amintiţi sunt mai mici ca şi categorie decât adversarii de la U21.

Recomandările redacției