tigari

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei arădence, unde au depistat 14.400 de ţigarete netimbrate, respectiv aproximativ 700 de pachete, care ar putea proveni din contrabandă.
În baza unor informații deținute de către poliţiştii de investigare fraude, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secției de poliţie nr. unu şi beneficiind de suportul de specialitate al SIPI Arad, ieri s-a efectuat o percheziţie la locuinţa lui Varvara A., în vârstă de 47 ani, din Arad.
Cu această ocazie, poliţiştii au depistat 14.400 de fire de ţigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător care ar putea proveni din contrabandă, astfel încât cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile.
„Cele peste 14.000 de țigarete marca Ashima, Marble, Jing Ling şi Trocadero au fost reţinute în vederea confiscării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce .

Recomandările redacției