poveste_galleria_aradPeste 2000 de arădeni au fost recompensaţi cu vouchere pentru cumpărături suplimentare in Galleria Arad.  La cumpărături de minimum 130 de lei din cel mult două magazine participante, clienţii câştigă, pe loc, în limita stocului disponibil, vouchere de cumpărături de 25, 50, 75 sau 100 de lei.

“<<Povesteşte tuturor>>” este o nouă provocare lansată de Galleria Arad clienţilor fideli. Numărul impresionant de vouchere câştigate în numai o săptămână de la lansarea campaniei ne bucură şi ne obligă în acelaşi timp să gândim şi alte căi de recompensare a Dumneavoastră, cei care alegeţi să vă faceţi cumpărăturile în Galleria Arad. Precum sună şi numele campaniei, haideţi să le povestim tuturor despre avantajele cumpărăturilor în Galleria Arad”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Voucherele, eliberate în limita bugetului de 24.000 de euro, pot fi valorificate în magazinele partenere, fiecare dintre acestea având bulina campaniei afişată în vitrină.

Detalii despre regulamentul campaniei puteţi obţine pe pagina oficială de Facebook a Galleria-ei Arad, la https://www.facebook.com/notes/galleria-arad/regulamentul-oficial-al-campaniei-povesteste-tuturor-tombola/549580771760143.

Recomandările redacției