angajareVești bune pentru șomerii arădeni. În această perioadă, numărul locurilor de muncă vacante a crescut, iar oferta de angajare este diversificată.
Peste 300 de oferte de angajare au fost anunțate de angajatorii arădeni, la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. În municipiu au fost înregistrate 331 de locuri de muncă, ce e drept, cele mai multe pentru muncitori necalificați și personal pentru industrie. Angajatorii sunt interesați să recruteze în număr mare confecționer cablaje, confecționeri textili, operatori confecționeri, muncitori necalificați, zidari, tâmplari, manipulanți, mecanici, lăcătuși – montatori, instalatori, fierari – betoniști, dulgheri și asfaltatori.
În această perioadă se caută și un număr mare de ingineri, specializați în diferite domenii și anume: inginer geodez, inginer de producție, inginer construcții civile, industrial și agricole și inginer căi ferate și drumuri.
În ceea ce privește oferta de angajare în județ, la Sebiș sunt disponibile câteva oferte de angajare pentru confecționeri-asamblatori. Oferta de angajare înregistrată la AJOFM Arad este actualizată săptămânal.

Recomandările redacției