jandarmi
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a depistat, luni, o persoană care deţinea în mod ilegal mai multe pachete cu ţigări.
Persoana în cauză, un tânăr de 20 de ani, a fost depistată pe o stradă din zona centrală a municipiului, în timp ce transporta ţigările cu ajutorul unui rucsac şi nu putut aprezenta documente de provenienţă a ţigărilor.
„A precizat că intenţiona să le comercializeze într-o piaţă din municipiu. Cum deţinerea, în afara antrepozitelor fiscale de producţie, a produselor supuse marcării, care sunt nemarcate, sau deţinerea de astfel de produse, care sunt marcate cu marcaje false ori contrafăcute reprezintă contravenţie, cele 110 pachete cu ţigări, timbrate necorespunzător, găsite asupra persoanei, au fost ridicate în vederea confiscării”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Ţigările au fost predate Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor ce se impun.

Recomandările redacției