bozianNațional Sebiș abordează ultima rundă fără griji, dar antrenorul alb-albaștrilor de pe Crișul Alb transmite că SeSo Câmpia Turzii (pentru care meciul are miză enormă) trebuie bătută pentru obiectivul sfârșitului de campionat.
„Nu avem presiunea retrogradării, dar avem presiunea locului 6. Acesta e obiectivul nostru la ultimul meci al sezonului, fără a ne interesa de celelalte echipe. Bine­înțeles că m-aș obucura dacă o victorie a noastră ar ajuta indirect Chișineu Criș, dar nu asta e principala noastră grijă. Vrem să jucăm frumos joi, să ne motivăm împotriva unui adversar care-și joacă ultima șansă la salvarea de la retrogradare la Sebiș”, a arătat Mihai Petcuț.
Bogdan Bozian, golgeter al Naţionalului cu 10 goluri în actuala stagiune, e pe linie cu antrenorul său și spune că vrea să încheie cu bine: „În pauza de iarnă ne-au și plecat mulți jucători, mă așteptam să mergem poate mai greu. Dar dacă nu pierdeam la Pâncota și acasă cu Dejul, era chiar retur bun spre foarte bun, pe care dorim să-l încheiem cu bine”. Apropo de mijlocașul originar din Nădlac, acesta le-a atras atenția celor din Calea Aurel Vlaicu la amicalul disputat acum trei săptămâni, numele său fiind vehiculat în ceea ce privește un potențial transfer.
„Pentru mine ar fi o recompensă a jocurilor bune. Să te remarce un conducător al UTA-ei, e o mândrie. Dar nu știu mai mult, totul e la nivel neoficial, până la urmă”, a mărturisit fotbalistul, debutant în tricoul alb-roșu când încă nu împlinise 17 ani, în 2004.
Tot lotul Naționalului e bun de joc, iar o variantă de start a confruntării cu Câmpia Turzii ar fi Soltesz – Jude, Buta, Albert, Botiș – Rodrigo, Avădanei – Bozian, Mohamed, Coțan – Ceaca.

Recomandările redacției