spital cjaDe câtăva vreme manageriatul Spitalului Judeţean Arad se preocupă pentru îmbunătăţirea condiţiilor de tratament şi cazare a bolnavilor, iniţiind mai multe lucrări de reparaţii şi modernizări ale clădirilor. Ei, bine, tocmai acest lucru deranjează teribil, zgomotele iscate de lucrările de reparaţii fiind foarte greu de suportat de către bolnavi.

În acest context ne-a sunat la redacţie cunoscutul om de cultură, scriitorul Gheorghe Mocuţa, care ne-a spus: „Sunt internat de vineri (8 mai, nota red.) la Secţia Terapie Intensivă a spitalului. De atunci, în fiecare zi lumină pacienţii şi o parte din personalul angajat al Spitalului Judeţean Arad sunt terorizaţi de lucrările care se fac la acoperişul clădirii, chiar deasupra Secţiei de Terapie Intensivă. Sunt vizibil afectaţi tocmai bolnavii cei mai grav, cei care ies din operaţii, cei care au afecţiuni grave, muribunzii. Oare managerul Spitalului Judeţean nu s-a gândit la acest lucru înainte de a se apuca de treabă? Dacă s-ar lucra mai puţine ore pe zi am suporta mai uşor, dar lucrându-se toată ziua, chiar peste program, este foarte greu de suportat, suntem foarte bolnavi“.

Într-adevăr era zgomot, chiar în timpul conversaţiei prin telefon se auzea clar zbârnâitul enervant a unei bormaşine.

Suntem siguri că noul manager al spitalului judeţean Arad, dr. Adrian Wiener va găsi soluţiile cele mai optime pentru eradicarea sau scurtarea la maximum a zgomotelor ucigătoare.

Recomandările redacției