pirospopa1După cele trei înfrângeri la limită, 1-2 la Caransebeș, 0-1 la Timișoara și 0-1 acasă, cu Mioveniul, Șoimii Pâncota a strâns rândurile în debut de play-out și a strâns două puncte prețioase de pe terenuri străine. Au fost două remize „albe”, care, în opinia președintelui clubului, se datorează și schimbării la față a echipei cu Ionuț Popa pe bancă. „Echipa are un alt stil de fotbal acum. Nu spun că echipa nu a jucat bine cu Dan Cuedan la timonă, doar am obținut o promovare prețioasă cu el antrenor, numai că era nevoie de altceva în acest punct al sezonului. Acum există mai multă omogenitate, mai multă concentrare, avem o altă prestanță și imagine după ultimele evoluții. Au mai contat, bineînțeles, reintrările în echipă ale unor jucători ca
Irimia, Rusu, Cuedan sau Polgar, dar, pe de altă parte, am rămas fără atacanți până la finalul sezonului”, spune Pavel Piroș.
Detaliind subiectul atacanților, șeful grupării din Podgorie a adăugat: „Cioablă are și el probleme la ligamentele genunchiul, e la Constanța la recuperare. Nu cred că va mai putea juca în acest sezon. Voinea rămâne și el accidentat, cred că va și pleca defintiv acasă în perioada următoare. Despre Alin Mihai se știe că va mai lipsi câteva luni bune, așa că singurul care ar mai putea prinde un meci-două în acest campionat este Sălăjan. Acum are și el genunchiul umflat, sperăm, însă, în recupe­rarea lui Dragalina pentru meciul de sâmbătă”.
În etapa a III-a a play-outului ligii secunde, Pâncota o întâlnește pe teren propriu pe CSM Râmnicu Vâlcea. „Ne pregătim de acest meci încă de sâmbătă, de când s-a încheiat meciul de la Oradea. Ne dorim foarte mult cele 3 puncte, ce ne-ar conferi multă încredere pentru ultima parte a sezonului. Mai vrem să demonstrăm și că echipa e în creștere de formă, așteptăm și goluri, în ciuda faptului că din nou «Mister» va trebui să improvizeze destul de mult în atac. Cu trei puncte sâmbătă am face un pas important spre realizarea obiectivului”, a încheiat Piroș.

Recomandările redacției