cenadanPistolarii arădeni s-au numărat printre remarcaţii etapei a patra a Campionatului Naţional de aer comprimat, întrecere desfăşurată la Bucureşti.
Georgiana Pintea s-a clasat pe doi la senioare, tot pe a doua treaptă a podiumului urcând şi Casian Codrean, dar la categoria juniori. Pe trei au încheiat Marius Cenădan la seniori, cu cel mai bun punctaj dintre arădeni şi Laura Racolciuc la senioare, dar şi Melisa Nunciu la junioare. „Rezultatele sunt bunicele, dar cel mai bine s-a prezentat Cenădan, care a intrat în finală cu 578 de puncte, un rezultat bun pentru el, care este specialist la pistol viteză dar trage destul de bine în ultima perioadă şi la aer comprimat. Şi ceilalţi au tras bine, iar Pintea şi Racolciuc puteau avansa chiar mai în faţă dacă nu aveau ultimul foc mai slab. Important de menţionat ar fi faptul că acum în finală se porneşte de la zero. La finală ne propunem cât mai multe clasări pe podium”, a spus antrenorul secţiei de tir, Gheorghe Pop.
Ultimele două etape preliminare de aer comprimat vor avea la Bucureşti, în perioada 1-6 februarie. CSM Arad încearcă să se prezinte şi la aceste întreceri cu Marius Cenădan, plus 2-3 juniori. Finala Campionatului Naţional, unde obiectivul este obţinerea cât mai multor medalii, va începe pe 12 februarie, tot în Capitală.

Recomandările redacției