sergiu popPentru alb-negri, meciul a început de la 0-1. Iovan a deviat nefericit în propria poartă șutul lui Andor în minutul 3, așa că trupa lui Cuedan a declanșat cursa de urmărire. Jocul s-a desfășurat în direcția porții bihorene, iar ocaziile lui Bebe Mitu, Alin Mihai și Lengyel (transversală din 6 metri) au prefațat egalarea: Maghici a centrat în careu din flancul drept, iar Carlos Burian a fost pe fază și a marcat cu sânge rece, 1-1 (35).
După două minute, „Șoimii” erau în avantaj: Adi Rusu a fost mintea limpede într-o aglomerare încadrată în suprafața de pedeapsă a vizitatorilor și a trimis în plasă, 2-1. Cei din Podgorie au început vijelios actul secund, cu Burian luându-l la țintă pe portarul Ghilea din fața careului mic (46). Dominarea a continuat, dar vizitatorii s-au trezit din mers și au egalat: Popa a finalizat cu centrare un contraatac demarat pe banda stângă, iar Andor a înscris cu o lovitură precisă de cap, 2-2 (64).
Pâncotanii au trecut peste șoc, revenind în prim-plan. Burian a fost din nou protagonistul unei șanse mari, foarfecă din poziție de singur cu portarul, mingea a ocolit cadrul porții.
Șoimii și-au păstrat luciditatea, iar finalul le-a surâs: Maghici a reușit a doua centrare câștigătoare a meciului, Gado a prelungit cu capul, iar nou-intratul Sergiu Pop a scuturat plasa cu un voleu spectaculos, 3-2 (87).
Victoria (a doua reușită în fața Oșorheiului în acest sezon) le confirmă Șoimilor poziția de play-off, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.
Formații:
Pâncota: Irimia – Iovan, Lengyel, Rusu, Vițu – Maghici, Issa (60 Gavriș), Mitu, Bulzan –  Burian (80 Sg. Pop), Mihai (83 Gado)
Oșorhei: Ghilea – Matei, Pintea, S. Pop, Hering – Moise (76 Mladoneczky), Boneta, Ember, Ov. Popa, Andor – Ganea (46 Ban).
Arbitri: Marius Chiorean (Cluj) – Ionuț Sava (Baia Mare), Andra Hiticaș (Cluj).
Observatori: Iulian Spătaru (Timișoara), Zoltan Pataki (Satu Mare)

Recomandările redacției