Acționarul majoritar al roș-albilor Ionuț Negoiță vrea să-i demită pe Florin Prunea și Ionel Dănciulescu.
Liderii galeriei i-ar fi cerut finanțatorului să renunțe la cei doi, anunță gsp.ro. Negoiță dorește să le facă pe plac ultrașilor și e o chestiune de zile până când cei doi vor fi demiși, președintele Bogdan Bălănescu urmând a le comunica lui Prunea, manager ge­neral, și Ionel Dănciulescu, director sportiv, hotărârea patronului. Sursa menționată specifică faptul că acordurile celor doi oficiali expiră în vara lui 2020 și în cazul în care nu vor dori să plece acum, în iarnă, oricum contractele nu vor mai fi prelungite.
Contactat de ProSport, Florin Prunea a declarat: „Sunt la Săftica, la treabă! E și Danciu aici, suntem cu toții la muncă. Aici e casa noastră. Am vorbit cu patronul aseară (n.a. duminică seara), pentru a strânge rândurile, dar nicidecum nu am discutat despre așa ceva, despre plecarea mea… Nu știu despre acest subiect!”
De asemenea, Florin Prunea s-a aflat într-o relație rece cu fanii, iar în aceste zile duce un război mediatic cu Florin Bratu, fost jucător și antrenor al roș-albilor.

Recomandările redacției