În deja tradiționalul amical cu o echipă din fotbalul județean din timpul săptămânii, UTA a primit vizita celor de la Păulișana Păuliș pe „Motorul”. Partida s-a încheiat cu scorul de 10-0, golurile „roș-albilor” fiind înscrise de Janos (4), Miculescu, Stahl, Petra, C. Rus, A. Iuga și Maxin, ultimul fiind încă în probe la trupa arădeană. Ionuț Popa și-a coordonat elevii din teren, tehnicianul UTA-ei jucând și rolul de arbitru.
Reușita serii a fost semnată de Janos. Eroul UTA-ei de la Timișoara
și-a completat hat-trick-ul cu un șut de la mare distanță, care l-a lăsat fără replică pe portarul Lazea, în cele din urmă bifând și „pokerul”. O altă reușită notabilă a fost cea de 8-0, când Angelo Iuga a înscris cu o lovitură de cap.
„Un antrenament după care încercăm să încropim un prim 11, ținând cont de cele opt absențe pentru meciul cu FC Argeș. În primele 15 minute am folosit două module, să vedem pe care se mulează mai bine jucătorii. Mai avem trei zile în care vom afla și cine este într-o formă sportivă mai bună în vederea alegerii echipei de start, dar nu avem prea multe variante. Sunt copiii, care începând cu această etapă vor juca mai mult. Nu avem pretenția de la ei să ne câștige meciurile, trebuie să luăm presiunea de pe ei și să îi creștem sănătos. Ideea e ca în meciul cu FC Argeș să arătăm destul de bine, mai ales că la ultimul meci acasă am arătat destul de prost. În general, la meciurile de acasă avem probleme, în deplasare ne descurcăm mai bine. Săptămână de săptămână încercăm să ana­lizăm, să tragem concluzii, să ve­rificăm și de aceea un meci de acest, cu o echipă dintr-un eșalon inferior, ne ajută. Nu ne interesează rezultatele din aceste meciuri, ci vrem să testăm unele lucruri pe care ne dorim să le punem în practică în campionat. Le mulțumim celor din Păuliș că ne-au acceptat invitația. De fiecare dată încercăm să îi aducem pe cei care au etapă liberă în Liga a IV-a pentru a nu deranja ciclul săptămânal al altor echipe”, a spus Cristi Păcurar, după testul cu Păulișul.
Tunisianul El Hasni a evoluat o repriză în confruntarea cu divizionara a patra și are șanse să revină pe gazon și în campionat, după mai bine de o lună de zile în care s-a recuperat după accidentarea la genunchi suferită la Târgu Jiu.
„Situația lui El Hasni nu e clară, așteptăm mâine feedback-ul lui după ce a jucat astăzi pe terenul sintetic. Sperăm să fie apt, dar încă nu suntem siguri”, a mai menționat antrenorul secund al „roș-albilor”.
Formații:
UTA (prima repriză): Bodea – Costin, El Hasni, R. Iuga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Janos, Miculescu, Stahl – D. Popa
UTA (repriza a doua): Orlic – Dan, Benga, Prenci, Suslak – Oprea, Petra – Maxin, Mateucă, A. Iuga – Rus
Păuliș: Lazea – Suciu, Pleșca, Crișan – E. Calancea, Itu, Gâlcă, Orza, Bogdan – Grigorean, D. Calancea. Au intrat pe parcurs: Gugeanu, ȘT. Calancea, Belei, Vesa. Antrenor: Dinu Maghici

Recomandările redacției