amenziPoliţia Arad a organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit. Poliţiştii au constatat 21 de infracţiuni şi au aplicat aproximativ 450 de sancţiuni contravenţionale.
Timp de trei zile s-au desfăşurat aceste acţiuni, sub coordonarea Serviciului de Investigare Fraude, pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit.
Controalele s-au desfăşurat atat în municipiul Arad şi cele 9 oraşe din judeţ, cât şi în mediul rural.
Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 21 de infracţiuni şi, pentru ne­regulile constatate, s-au aplicat 447 de sancţiuni contravenţionale.
Au fost ridicate in vederea confiscării, aproximativ 15.000 de ţigarete, 720 grame de tutun vrac, zeci de kilograme de cafea, produse alimentare (zahăr orez, făină etc.), dulciuri şi produse de igienă. De asemenea, au fost depistate şi reţinute în vederea confiscării 22,5 litri de alcool, 320 de kilograme de fier şi 22,5 metri cubi de lemn. Valoarea bu­nurilor reţinute în vederea confiscării este de aproximativ 14.000 lei.
Acţiunile pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit vor continua şi vor fi intensificate, având în ve­dere apropierea Sărbătorilor Pascale.
(C.G.)

Recomandările redacției