Poliția Locală Arad continuă seria întâlnirilor cu elevii din municipiu și de responsabilizare a acestora față de societate și mediul înconjurător. Următoarea întâlnire îi vizează pe liceenii de la Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob”, care urmează să petreacă alături de polițiștii locali o zi în aer liber. Activitatea se va desfășura în perioada 1 – 5 aprilie, când toți elevii vor fi implicați în acțiuni extra­curiculare sub deviza „Să știi mai multe, să fii mai bun”.
Obiectivul declarat al întâlnirilor dintre poliţiştii locali şi elevi este sublinierea importanței petrecerii timpului liber afară, în natură, renunțarea pentru o perioadă de timp la calculator și promovarea efec­telor benefice ale unui stil de viață sănătos.
Polițiștii locali şi elevii vor participa împreună la organizarea unor competiții sportive la Pădurea Ceala și la gătirea în comun a unor preparate culinare sănătoase, cât mai puțin prelucrate. „Copiii au oca­zia să-și petreacă o parte din timp alături de colegii mei, să învețe lucruri noi, să învețe să iubească natura, să o respecte. Apreciem deschiderea uni­tății de învățământ faţă de proiectele Poliției Locale. Adresăm pe această cale instituțiilor de învățământ care doresc să cola­borăm în acest mod invitația de a ne contacta”, a declarat Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale Arad.

Recomandările redacției