rutieraÎn data de 9 mai, poliţiştii rutieri au desfăşurat mai multe acţiuni pentru combaterea şi prevenirea accidentelor rutiere şi pentru identificarea autoturismelor înmatriculate în străinătate.
„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 209 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere, în valoare totală de aproximativ 38.000 de lei. De asemenea, cu ocazia acţiunii, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Camelia Tuduce.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sântana l-au depistat în trafic pe Pera C., de 61 ani, circulând fără permis de conducere.
Acesta a fost depistat pe raza localităţii Sântana, în timp ce a condus un moped Piaggio Ciao fără a poseda permis de conducere de nicio categorie.
Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.
Acţiunile vor continua şi în perioa­da următoare.
(C.G.)

Recomandările redacției