Vineri dimineață, în intervalul orar 08:00-12:00, poliţiştii orașului Ineu au desfăşurat o acţiune de amploare, împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică și Serviciului Rutier, pe raza localității.

Cu ocazia acțiunii au fost ridicate și indisponibilizate 17.150 de articole pirotehnice (petarde, artificii) și o pușcă cu aer comprimat, de la domiciliul unui bărbat de 50 de ani, din Șicula, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și operațiuni cu articole pirotehnice.

Totodată, în urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de de 13.780 de lei, în baza O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute cinci certificate de înmatriculare.

De asemenea au mai fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 de lei, în baza Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 1,5 mc de material lemnos.

Aceste activități au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare în alte localități din județul Arad.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției