Poliţiştii de frontieră au depistat un autoturism „Audi”, furat din Anglia la intrarea în ţară. Poliţiştii de frontieră de la S.T.P.F. Nădlac au depistat un cetăţean englez care încerca să introducă ilegal în ţară un autoturism marca „Audi Quattro”, furat din Marea Britanie.
La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul englez James Allen B., în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca „Audi Quattro”, înmatriculat în Marea Britanie.
Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte la control, pe lângă docu­mentele de identitate şi documentele autoturismului. Şoferul nu a putut prezenta decât două asigurări rezervate pe internet, motiv pentru care autoturismul şi pasagerii au fost conduşi la sediul sectorului pentru verificări. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, din data de 6 mai 2013, din Marea Britanie. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, până la finalizarea cercetărilor.
(C.G.)

Recomandările redacției