copiiPoliţiştii de proximitate au organizat o acţiune pentru copiii provenind din familii cu situaţie financiară precară. „Fiecare poliţist de pro­ximitate are în zonă şcoli, la care merg dimineaţa şi participă la orele de dirigenţie, unde oferă copiilor sfaturi preventive. Prin intermediul lor, au fost localizaţi copii din familii sărace, pentru că poliţiştii au apucat să cunoască elevii şi circumstanţele acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
Astfel, copiii proveniți din familii defavorizate primesc, în această săptămână, mâncare caldă, de la poli­țiștii din Arad. În cursul acestei săp­- tămâni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad îşi va deschide porţile pentru copiii proveniţi din familii defavorizate, prin organizarea unei acţiuni caritabile. „Colegii au strâns benevol fonduri, au adunat bani pentru aceşti copii. Se vor aduna de la câte o şcoală şi vor veni la noi, pe jos, de la şcoală, însoţiţi de poliţiştii de proximitate”, a explicat Ovidiu Liber.
Aşadar, începând de ieri, poli­ţiştii arădeni au început să ofere, la popota Inspectoratului de Poliţie, o masă caldă, pentru copiii aflaţi în nevoie.
„Perioada premergătoare Sărbătorile Pascale este un nou prilej pentru poliţişti de a-şi demonstra solidaritatea şi altruismul faţă de comunitate. În încercarea de a da o mână de ajutor acelora care au nevoie, prin intermediul poliţiştilor de proximitate au fost identificate familii cu o situaţie socială precară“, au spus polițiștii.
Astfel, timp de o săptămână, prin efortul personal al poliţiştilor arădeni, zilnic, aproximativ 20 de copii vor lua masa la popota Inspectoratului de Poliţie din Arad. Copiii vor avea un meniu, format din trei feluri de mâncare.
(C.G.)

Recomandările redacției