1iunieCu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad organizează o serie de activităţi cu caracter educativ-preventiv în unităţiile de învăţământ de pe raza judeţului. Aceste activităţi se derulează în perioada 27 mai-1 iunie, la ele fiind angrenaţi poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier şi poliţişti de proximitate.
Poliţiştii vor organiza în cadrul activităţilor preventive din unităţile de învăţământ, diverse acţiuni de informare specifice vârstelor copiilor, având în vedere faptul că IPJ Arad are în derulare Campania de prevenire a delincvenţei juvenile şi a victimizării elevilor „Fii corect, trăieşte în siguranţă!”. Nici copiii poliţiştilor arădeni nu au fost uitaţi, astfel încât, ei vor putea să participle la „Cupa 1 iunie” organizată de către Asociaţia Arpolis.
Competiţia constă în participarea copiilor la mai multe jocuri sportive, organizate pe trei grupe de vârstă, activitatea urmând să se desfăşoare în incinta Hipodromul PONY-CLUB din Bujac. „Cei mai buni sportivi vor fi răsplătiţi cu premii, diplome și medalii, iar toţi participanţii se vor bucura de plimbări cu caii sau poneii clubului”, a spus purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției