polo2În urmă cu aproape o săptămână AMEFA Arad ceda, pe teren propriu, primul joc din sferturile de finală ale Superligii Naţionale de Polo, în faţa celor de la Sp. Studenţesc (scor 6-11). În aceste condiții, bucureştenii mai aveau nevoie de o singură victorie în dubla din Capitală, pentru a ajunge în careul de aşi al sezonului.
Lucru care s-a şi întâmplat sâmbătă, când Sportul învingea AMEFA cu 14-9 (4-0, 2-2, 4-2, 4-5). Pentru gazde au marcat: Oanţă – 5 goluri, Delas 3, A. Stan 2, Mateiaşi, plus C. Stan, Dra­go­mirescu şi Andrei câte unul. În replică, dintre arădeni au înscris: Laza 3, Gergelyfi 2, Vacsik, Băltean, Furj şi Kovacs câte un gol. În afara celor amintiţi antrenorul Cristian Cosma i-a mai utilizat şi pe: Hodăgeu, Fericean, Huber, Grama, Szabadai, Fînaţă şi Vidican.
AMEFA încheie sezonul în afara careului de aşi, dar la final de sferturi se poate lăuda cu doi reprezentanţi în topul celor mai buni marcatori. Levente Vancsik e pe locul 2 cu 63 de reuşite, iar Roland Furj, pe locul 8 cu 42 de goluri.

Recomandările redacției