cazutaPrin clipe cumplite de spaimă a trecut o femeie din municipiu. La primele ore ale dimineţii aceasta şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a alunecat şi a căzut într-un şanţ adânc de mai bine de doi metri.
Împreună cu soţul său, aceasta se îndrepta către serviciu pe strada Dobrogea din municipiu atunci când s-a întâmplat totul. Se pare că cei doi, au trecut liniile de cale ferată, iar mai apoi, fiind încă întuneric, femeia nu a observat şanţul adânc şi a aluncat înăuntru.
Bărbatul a chemat imediat în ajutor medicii însă aceştia în momentul în care au ajuns la locul solicitării au constatat că nu pot ajunge la pacientă. Atunci au fost chemaţi în ajutor şi pompierii.
Aceştia au coborât în şanţ şi au reuşit să imobilizeze femeia pe o targă, după ce i-au aşezat şi un guler cervical. Astfel, victima a fost scoasă din şanţ şi transportată la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Arad pentru investigaţii.
Victima li s-a plâns medicilor de dureri la coloana vertebrală dar şi la picioare. Medicii îi vor face o serie de radiografii pentru a afla cu exactitate ce leziuni a suferit femeia.
În urmă cu câteva zile, localnicii de pe strada Dobrogea s-au plâns ziariştilor Glasul Aradului că strada lor a fost abandonată de autorităţile locale.

Recomandările redacției