Pompierii au stins un incendiu ce a cuprins un vagon

0
195

vagonOamenii străzii au provocat un incendiu puternic la sfârşitul săptămânii. Aceştia se adăposteau într-un va­gon dezafectat uitat pe o linie moar­tă în zona Bujac şi probabil o ţigară aruncată la întâmplare a stârnit pârjolul. Pompierii au fost solicitaţi de urgenţă şi au ajuns rapid la locul incendiului.
„Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu care se manifesta cu violenţă la un vagon de tren dezafectat. Două autospeciale şi opt subofiţeri au ajuns rapid la locul incendiului şi au muncit pentru stingerea incendiului. Intervenţia a fost dificilă din cauza faptului că focul se manifesta cu violenţă iar interiorul va­gonului era plin de gunoaie dar şi foarte multe cartoane şi hârtii”, a precizat George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Fiind vorba despre un vagon dezafectat nu putem vorbi despre pagube dar în incendiu a ars podeaua de lemn dar şi resturile din interior. Focul a fost stins în aproximativ 30 de minute iar cauza probabilă stabilită de pompieri a fost fumatul în loc nepermis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.