Odată cu remiza dintre ASU Poli și Energetcianul, UTA a aflat că va ierna pe poziția a 9-a în Liga 2-a. Cum obiectivul declarat de antrenorul „roș-albilor” în debutul stagiunii a fost „10-15”, arădenii nu ar avea motive să fie nemulțumiți. Iar în calcul sunt luate și restanțele privind salariile jucătorilor și staffului tehnic.
De altfel, Ionuț Popa a subliniat acest lucru. „Ne clasăm mai sus decât ne-am propus, dar mai jos decât meritam. Sunt cel puțin trei-patru partide din care trebuia să scoatem mai mult, eu zic că ne lipsesc vreo 10 puncte. Iar în condiții normale, fără neplăcerile legate de bani, eu zic că le și aveam astăzi, dar acum e tardiv să mai vorbim despre asta. Sperăm doar să se regleze toate problemele și începând de săptămâna viitoare să începem să lucrăm concret la reconstrucția din retur, cu bătaie spre sezonul viitor”, ne-a mărturisit Ionuț Popa, la finalul partidei de la Constanța, încheiată de echipa sa la egalitate: 1-1.
După meciul de pe Litoral, exigentul tehnician s-a declarat mulțumit de toți fotbaliștii utilizați, așa că e greu de anticipat cine mai pleacă în această iarnă. „Astăzi, nu vă pot spune cu siguranță dacă mai pleacă cineva din actualul lot. Multe depind și de ce vom reuși să aducem, iar în plan am 5-6 achiziții din rândul seniorilor. Săptămâna viitoare, colegii mei vor merge din nou în Serbia pentru a urmări la lucru ceva jucători, în mod normal pe cei care ies clar în evidență vom încerca să-i luăm cât mai repede posibil”, a mai explicat Popa.
În acest moment, UTA mai are în lot 10 seniori, între care și Manea, care – însă – nu va mai evolua în acest sezon din pricina accidentării grave suferite la partida cu Mioveniul.

Recomandările redacției