soiminoiPâncotanii încearcă marea cu degetul sâmbătă seara, la Timișoara. Practic, se întâlnesc polii clasamentului seriei de Vest al Ligii a II-a, însă experiența antrenorului Ionuț Popa ar putea nivela valorile.
„Mister” are două săptămâni pline pe banca „alb-negrilor”, ajungând
să-și facă o părere despre potențialul fiecăruia. „Îi am deja în cap pe cei 13-14 jucători  în jurul cărora mi-am făcut planul tactic și la care știu că pot apela oricând, în funcție de ce îmi cere jocul. O mică problemă am la atacanți, căci niciunul dintre Sălăjan, Voinea și Cioablă nu duc la bun sfârșit un meci, așa cum mi-aș fi dorit. E puțin mai dificil pentru ei în sistemul nou pe care-l jucăm”, spune cel mai bine cotat antrenor arădean al momentului.
La meciul de pe „Dan Păltinișanu”, Ionuț Popa are următoarele așteptări de la elevii săi. „Aștept dovada creșterii și însușirii unei alte idei de joc. În mod normal, ar trebui să se vadă un progres, să jucăm altceva și aici apelez la capacitatea lor de înțelegere a filozofiei mele despre fotbal, dar și la va­loarea ca fotbaliști. În caz contrar, s-ar putea ca nu soluția schimbării antrenorului să fie cea corectă la Pâncota”, a adăugat tehnicianul.
Cel mai probabil, Popa va conduce ultimul antrenament înainte de meciul de sâmbătă seara la baza sa sportivă din Subcetate, la lumina reflectoarelor, cu care ar trebui să se obișnuiască puțin și jucătorii săi înainte de vizita la Timișoara.

Recomandările redacției